Hotelli Turistihovi /

Huoneet ja majoitus

Hotellissamme on 26 huonetta, joissa on otettu huomioon monen eri matkaajan tarpeet. Valittavana on 1-6 hengen huoneita, jotka kaikki ovat savuttomia. Hotellissamme on ilmainen iltasauna ja asukkaille on maksuton pääsy ravintolan live-musiikki iltoihin.  Runsas buffetaamiainen, joka tarjoillaan arkisin klo 6-10, viikonloppuisin klo 8.30-11.

Kaikissa hotellihuoneissa on hyvä sänky, TV ja nopea netti. Osaan huoneista on mahdollista saada lisävuode aikuiselle, junnupatja 4-14-vuotiaille tai lastensänky 0-2-vuotiaille.

Arkivuorokausi 82€

Arkivuorokausi 98€

Arkivuorokausi 170€

Arkivuorokausi 220€

TERVEYTESI JA HYVINVOINTISI ON MEILLE TÄRKEÄÄ
Tervetuloa vieraaksemme!
Vallitseva koronavirusepidemia edellyttää meiltä kaikilta normaaliakin tarkempaa hygieniaa. Huolehdimme viruksen ehkäisystä omalta osaltamme, ja myös sinä voit vaikuttaa kanssaihmisten terveenä pysymiseen. Nautitaan elämästä vastuullisesti ja välitetään toisistamme!

Olemme reagoineet vallitsevaan tilanteeseen muun muassa seuraavasti:

Olemme tehostaneet jo ennestään korkeita siivoukseen ja pintojen desinfiointiin liittyviä standardejamme.
Olemme lisänneet käsien desinfiointipisteitä eri puolille hotelleja ja kouluttaneet henkilökuntaa huomioimaan koronavirustilanteen vaatimukset.
Roskakorit tyhjennetään päivittäin niin huoneissa kuin julkisissakin tiloissa.
Henkilökunnallamme on selkeät menettelytavat siihen, jos jollakin asiakkaallamme tai henkilökunnan jäsenellä epäillään koronatartuntaa.
Vaihdamme aamiaissalissa ja ravintolassa ottimia, leipä- ja voiveitsiä sekä elintarvikkeiden suojana olevia liinoja jatkuvasti. Olemme myös lisänneet juoma-automaattien painikkeiden yms. pintojen puhdistustiheyttä entisestään.

Toivomme, että sinä huolehdit muun muassa seuraavista asioista:

Paras tapa välttää tartunta on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet lämpöisellä vedellä ja saippualla ja käytä tarvittaessa käsihuuhdetta.
Vältä lähikontaktia ja kättelyä mahdollisuuksien mukaan.
Vältä maksamista käteisellä.
Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
Yski oikein: suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla ja laita se välittömästi roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan.
Laita käytetyt nenäliinat välittömästi roskikseen.
Toimi vastuullisesti ja pyydä apua vastaanotosta, mikäli epäilet saaneesi COVID-19 -tartunnan.

Turvallista ja mukavaa vierailua luonamme!

05 3115 661, Virpi 05 3115 661 Kouvolankatu 23, 45100 Kouvola
05 3115 661, Virpi 05 3115 661
Kouvolankatu 23, 45100 Kouvola